Vinterferie 2023

17.-26. februar Ta med familie og vennefamilier på feriedager til Romsdalen! Vi som bor Romsdalen, har februar som vinterfavorittmåned. Kaldt, lysere dager, fint lys og ofte mye bra pudder!

Jobbreise
Aktivitet
Kulinarisk opplevelse

Inkludert i pakken

• Overnatting tre netter
• Badstue og afterski snacks etter tur
• Aperitiff og tre retters middag hver kveld
• Frokoster og nistepakke (smøre selv) + påfyll på egen termos

I vinterferien er barnepris opp til 16 år. 50 prosent rabatt på pakka.

Kurs for familier

Ta med hele familien på topptur! Vi gir en innføring i hvordan det funker med topptur og kids. Vi viser tips og triks på hvordan få til super fine turer med de større barna. Min. aldersgrense 11 år. (Har du barn som er yngre, kan vi mekke annet opplegg).

Barnevakt

Har du små barn som er for små til å gå på topptur? Har du lyst å topptur selv? Da kan vi gjerne være barnevakt. Kos deg på fjellet, mens vi koser oss med kidz. Pris skreddersys.

Guide

Vi anbefaler på det sterkeste å booke med deg guide på tur. Våre guider kjenner fjella. De er alltid på jakt etter den beste og tryggeste snøen, etter forholdene. Guiden planlegger tur ut ifra grupper ferdighetsnivå og ønsker. Det er maks seks personer per guide. Gjerne book tre dager. Dette med tanke på vær, men og så at guiden og gruppen blir kjent og kan legge opp turer deretter.

Utstyrsleie

Vi leier ut ski- og skredpakker. Forhåndsbestill (helst tidlig), for å være sikker på at vi har utstyr som passer deg.
Skipakke: Toppturski m/dynafit binding og feller, skistøvlerog staver. Kr 700,- pr dag.
Skredpakke: Sender/mottaker, spade og søkestang. Kr 250,- pr dag

Transport

Hotel Aak ligger i Åndalsnes, midt i mellom Ålesund, Molde og Dombås. Ta toget fra Oslo eller Trondheim til Hotel Aak, eller buss fra Ålesund og Molde. Vi anbefaler grønneste reisevei: tog. Vi organiserer gladelig transport der du måtte ønske.

Bildegalleri

kontakt oss

Ønsker du å bestille
denne pakken?

Ønsker du å oppleve Romsdalen på egenhånd? Da kan du leie utstyr hos oss. Enten du vil padle, gå på topptur, sykle eller klatre.

Tusen takk! Din henvendelse er mottatt og vi vil komme tilbake til deg mellom kl 09.00 og 15.00, mandag til fredag. Hvis det er noe som haster kan du nå oss på +47 71 22 17 00
Oops, noe gikk galt. Prøv igjen, send oss en mail eller ring oss på telefon.
Pakker

Utforsk andre pakker